Menukaart thuisdiners

Voorbeeldmenu 1 - Thuisdiner

Aperitivo
Gin tonic
Gin tonic met basilicum en framboos vergezeld met een Mediterraans olijfspiesje

Antipasti
Carpaccio di salmone
Carpaccio van gemarineerde rauwe zalm met een frisse salade

Pettini e vaniglia
Gebakken coquilles met zeewiersalade, vanillesaus en kaviaar

Primi piatto
Risotto primavera
Risotto met groene asperge, tuinerwten, radijs en pecorino romano

Secondi piatto
Tonno alla griglia
Kort gegrilde tonijnsteak met groene asperge en licht pittige tomatensalsa

Dolce
Panna cotta e limoncello
Panna cotta met limoncello gelei en saus van passievrucht

Voorbeelmenu 2 - Thuisdiner

Aperitivo
Gin tonic
Gin tonic met basilicum en framboos vergezeld met een Mediterraans olijfspiesje

Antipasti
Carpaccio di manzo
Carpaccio van ossenhaas met truffel-honing dressing en pecorino romano

Vitello tonnato
Gebraden kalfsmuis met een huisgemaakte tonijnmayonaise

Primi piatto
Risotto primavera
Risotto met groene asperge, tuinerwten, radijs en pecorino romano

Secondi piatto
Tournedos alla griglia
Gebakken tournedos met truffelsaus en pesteda, gewokte spinazie en puree van zoete aardappel

Dolce
Panna cotta e limoncello
Panna cotta met limoncello gelei en saus van passievrucht

Voorbeeldmenu 3 - Thuisdiner

Antipasto
Barbabietola e mozzarella
Roggebrood met rode biet en mozzarella di bufala en Aperol Spritz

Primi piatto
Carpaccio di cinghiale
Carpaccio van wildzwijn met truffel-honing dressing en walnoten

Secondi piatto
Pappardelle al capriolo
Wildstoof van ree met brede lintpasta en pecorino romano

Dolce
Dolci vari
Panna cotta met bosbessensaus / semifreddo met walnoot / amandel-mascarpone taart

Voorbeeldmenu 4 - Passeggiata Italiana

Aperitivo - Milano
Aperol Spritz met bruschetta van tomaat

Tartar di salmone affumicato – Liguria
Tartaar van gerookte zalm met rucola olie

Carpaccio di manzo – Venezia
Carpaccio van ossenhaas met truffel-honing dressing en pecorino romano

Melanzane di Parmigiana – Emilia Romagna
Torentje van aubergine met geurige tomatensaus, buffelmozzarella en basilicumpesto

Tonno della matanza – Sicilia
Gegrilde tonijnsteak met groene asperge en pittige tomatensalsa

Pappardelle al cinghiale – Toscana
Brede lintpasta met een dikke saus van wildzwijn

Zuppa Inglese – Emilia Romagna
Dessert van vanillecustard met chocolade, aardbei en biscuit met kruidige alchermes

Panna cotta e limoncello – Napoli
Panna cotta met limoncello gelei en een sausje van passievrucht

Voorbeeldmenu 5 - Platos Españoles

Gazpacho Andaluz
Koude kruidige tomatensoep

Gambas al ajillo
In knoflook gebakken garnalen

Chorizo con vino
In rode wijn gekookte pittige Spaanse worst

Ensalada con queso de cabra
Frisse salade met dadels en geitenkaas

Tortilla Espanola
Spaanse aardappelomelet met doperwten

Pimientos rellenos
Met roomkaas gevulde pepertjes

Plato iberico de bellota
Mix van de beste kwaliteit jamon, lomo en chorizo

Olivas marinadas
Gemarineerde groene en zwarte olijven
Queso Manchego
Mooie schapenkaas met balsamicodressing